Промоция
За системи TS202 (със слушалка) и прахово бядисани модули двоен бутон -6%
За поръчки над 1500лв. безплатен транспорт.
Срок на валидност от 10.06.2024 до 28.06.2024

Аудио електроника ЕООД гр. Варна осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на домофони, домофонни табла,  домофонни системи, системи за контрол на достъпа, произведени от фирмата и от други производители на територията на града и околните населени места. Разполагаме също с техници и монтажници из цялата страна. За да се свържете с нас погледнете в „Контакти“ 

Фирмата извършва също цялостно проектиране, производство, монтаж и изграждане на домофонни системи и системи за контрол на достъпа с RFID чипове и код. Монтаж на електрически брави, магнити, автомати за затваряне на входната врата.

 

Проектиране, производство, изграждане и монтаж на домофонни системи

Домофонни системи проектиране, производство, продажба, доставка, монтаж, ремонт, поддръжка

„Аудио електроника ЕООД“ Варна е фирма с традиции в цялостното проектиране, производство, продажба, доставка, монтаж и изграждане на домофонни и интерком системи.
Входните ни табла са изработени от алуминиеви профили с дебелина 2мм, което им осигурява дълъг експлоатационен живот и износоустойчивост.
Всички компоненти на системата са наше собствено производство и ги поддържаме на склад като резервни части, което допълнително удължава живота на домофонните ни системи.. 

Поддръжка, ремонт, сервиз на домофони, домофонни табла и домофонни системи

Ремонт и поддръжка на домофонни системи Варна

Фирма ни осигурява ремонт и поддръжка на наши и други домофонни системи на територията на гр. Варна и околните населени места.

За територията на цялата страна разполагаме с партньорски фирми, който имат опит с монтажа и поддръжката на нашите системи. Свържете се с нас, за да Ви насочим и свържем с нашите партньори.

Поддържаме на склад резервни и съвместими компоненти за всички произвеждани от нас в дългата история на фирмата домофони и домофонни системи.

За поръчка или посещение на адрес можете да се свържете с нас на офисните телефони на фирмата:

Телефонните номера на фирмата са променени на: 

0883 960 201  / 0885 359 857

Или на адрес:

Варна, 9009, ЗПЗ, ул.“Уста Колю Фичето“ №3 (под кръговото на Практикер) .

Погледнете в секция „Контакти“