Промоция
За системи TS202 с домофони ЕД100, прахово бядисани модули двоен бутон -6%
За поръчки над 2000лв. отстъпка 10% и безплатен транспорт.
Срок на валидност от 03.07.2024 до 30.07.2024

Нашите продукти

Аудио електроника“ ЕООД гр. Варна е специализирана в проектирането, производството, доставката, монтажа, ремонта и поддръжката на домофони, домофонни централи, входни домофонни табла, интерком системи, модули за контрол на достъпа и друга битова електроника.

Предлаганите от нас модули и домофонни системи осигуряват висока надеждност и дълъг експлоатационен период.

Модулите ни са изработени от алуминий и имат изчистен дизайн и висока издръжливост на влага, слънце и механични въздействия. Компонентите на таблата са собствено производство и се поддържат на склад като резервни части за срок от 20 години. 

Домофонните централи Аудио са с доказана надеждност във времето. Новите не ни разработки осигуряват пълна съвместимост със старите модели от цялата 26 годишна история и опит на фирмата.

За цялостно изграждане на входна домофонна система фирмата доставя и монтира автомати за затваряне на входната врата на водещи производители в бранша.

 

.

 

Сред услугите, които предлага фирмата е включеното цялостното изграждане на кабелната инфраструктура, монтаж и свързване на домофонни апарати, домофонни табла, домофонни централи, автомати за врата, ел. брави.

Нашите домофони са проектирани и произведени в България на собствените ни производствени мощности.
Поддържаме пълна съвместимост на новите домофони с вече изградените системи на фирмата.

Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички свои продукти, както и ремонт и поддръжка на други домофонни системи на територията на гр. Варна и околните населени места.„Аудио електроника“ ЕООД произвежда и монтира системи за контрол на достъп, както за вграждане в домофонните табла на фирмата, така и като самостоятелни модули в метален корпус за връзка към други системи или директно управление на входни врати или бариери.

Към системите за контрол на достъп и домофонните системи  доставяме и монтираме богат набор от електромеханични системи за заключване на входни врати.:
-системи тип насрещник;
-електрически брави;
-елетромагнити;
-заключване тип „дроп болт“