Промоция
- 4% отстъпка за за заявки над 550лв.
-8% отстъпка и безплатен транспорт за заявки над 1000лв.
Промоцията се отнася за системи със слушалка и табла с двоен бутон.
Срок на валидност от 08.05.2024 до 28.05.2024

От 15 май 2024-та ще има увеличение на цените с 8%

Електрически брави, електрически магнити, автомати за врата

Аудио електроника ЕООД предлага широка гама от елекромеханични системи за заключване на входната врата. За да удовлетвори комплексните нужни на своите клиенти фирмата доставя и монтира :
-Електрически насрещници;
-Електрически брави;
-Системи за заключване тип „дроп болт“;
-Системи за заключване тип „електромагнит“.

Електрически брави

Електрическите брави са подходящи за монтаж на тежки стоманени врати, като осигуряват стабилно заключване и издръжливост на вандализъм. Позволяват отключване както с електрически импулс, така и с ключ при отпадане на захранващото напрежение или повреда в управляващите вериги(централа, контрол на достъп). Могат да се монтират както на самата врата, така и на рамката на вратата, но второто е за предпочитане.

В комплекта са включени 50 ключа, планка за патрона, насрещник и крепежни елементи.

Електрическите брави са различни(леви и десни) според посоката на монтаж и затваряне на вратата.

Работното напрежение на бравата е 12V. 

Електрически насрещници

Електрическите насрещници са подходящи за врати от алуминий, PVC, лека листова стомана. Монтират се на мястото на насрещника на стандартната брава, като бравата и патронът остават.
Планката на насрщника се обръща според посоката на затваряне на входната врата.

Захранващо напрежение 12V, работен ток 1,5А, ток при активация 2.0А

Заключване "дроп болт"

Заключването тип „дроп болт“ осигурява по-висока вандалоустойчивост от ел. насрещнците, напълно независимо е от инсталираната на вратата брава и насрещник или липсата на такива, има значително по ниска консумация от ел. бравите и ел. насрещниците, но изисква да се осигури аварийно захранване, в случай на отпадане на захранването от електропреносната мрежа и бутон или контрол на достъп от вътрешната страна на вратата, за отваряне.

Захранващо напрежение 12V, ток на активация 0,96А, ток на покой 0.13А

Заключване "електромагнит"

Заключването тип „електромагнит“ е подходящо за леки врати без брава или стъклени врати.

Подобно на заключването тип „дроп болт“ е необходимо осигуряването на аварийно непрекъсваемо захранване , в случай на отпадане на захранването от електропреносната мрежа и бутон или контрол на достъп от вътрешната страна на вратата, за отваряне.

Автомати за врата

За да има смисъл от електрическата система за заключване на входната врата, тя трябва да се затваря автоматично.
Аудио електроника ЕООД доставя и монтира автомати за автоматично затваряне на входната врата на водещи производители в бранша. Необходимо е автоматът за затваряне да е подбран конкретно според спецификата на входната врата и нужното механично усилие за затваряне.

Като се има предвид разнообразието от електроуправляеми системи за заключване и автоматично затваряне на входната врата е добре да се консултирате с нашите техници, за да Ви помогнем в избора и монтажа на най-подходящата за вашите нужди система.